Aktuális állásajánlataink

Érdeklődik a kutatás-fejlesztési vagy az innovációs területek iránt? Találkozott már pályázatokkal kapcsolatos tevékenységgel? Szívesen dolgozna egy lendületes csapat tagjaként az államigazgatás szervezetrendszerén belül? A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI Hivatal) a legjobb döntés lehet azok számára, akik az előbbi kérdésekre igennel válaszoltak. Az NKFI Hivatalnál felmerülő felelősségteljes és értékteremtő feladatok ellátásához leginkább szükséges kompetenciák az önállóság, a megbízhatóság és integritás, valamint a rendszerszintű, koncepcionális gondolkodás. Munkatársaink számára lehetőséget biztosítunk a szakmai fejlődésre, a feladatellátást támogató képzéseken, konferenciákon történő részvételre. Figyelmet fordítunk a munka és a magánélet összeegyeztethetőségére, és – a jogszabályi keretek között megalkotott belső szabályozókban – megteremtettük a munkatársak részére biztosítható juttatások rendszerét. Az álláspályázatok jelöltjei rendszeresen elismerően nyilatkoznak az NKFI Hivatal jó megközelíthetőségéről, a kellemes és modern munkakörnyezetről.

Az NKFI Hivatal a hazai kutatás-fejlesztés és innováció közfinanszírozású támogatására a Kormány által elsődlegesen kijelölt olyan központi költségvetési szerv, amely biztosítja a kutatás-fejlesztés és innováció egységes joggyakorlaton alapuló felügyeletét és a rendelkezésre álló források hatékony felhasználását. Az NKFI Hivatal kiemelt közfeladata továbbá Magyarország tudományos kutatási, fejlesztési és innovációs stratégiájának előkészítése, illetve az uniós támogatások KFI prioritásaival összefüggő szakpolitikai feladatok ellátása. Az NKFI Hivatal a kutatás-fejlesztés és innováció hazai közfinanszírozású támogatását a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap (NKFI Alap) útján biztosítja. Az NKFI Hivatal tevékenységét bővebben megismerheti a hivatal honlapján.

Karrier oldalunkon tájékozódhat aktuális álláspályázatainkról, e mellett lehetősége van pályázat benyújtása nélkül regisztrálnia magát kiválasztási adatbázisunkba. Ha az álláspályázat során nem Önre esett a választás vagy jelenleg nincs a szakterületének megfelelő aktuális álláspályázat, az adatvédelmi nyilatkozat elfogadásával automatikusan bekerül adatbázisunkba. Személyes adatait a regisztrációtól számított 1 évig megőrizzük és releváns álláspályázat esetén figyelembe vesszük.

Az NKFI Hivatalnál a kiválasztás pályázati úton vagy meghívásos eljárásban történik. Álláspályázat meghirdetése előtt megvizsgáljuk, hogy a hivatal kiválasztási adatbázisában szereplő önéletrajzok között van-e az aktuális álláshely betöltéséhez szükséges feltételekkel rendelkező jelölt. Amennyiben a kiválasztási adatbázisban szereplő jelöltek közül meghívásos eljárás keretében nem sikerül az álláshelyet betölteni, álláspályázat kerül kiírásra. Az álláshely betöltésére vonatkozó döntés meghozatala érdekében az NKFI Hivatal kiválasztási bizottságot hozhat létre. A beérkezett álláspályázatok áttekintését követően a pályázati feltételeknek megfelelő pályázók közül kiválasztjuk a személyes interjú(k) keretében meghallgatásra kerülő jelölteket. Az egy vagy két körben megtartott személyes interjúk helyszíne az NKFI Hivatal székhelye. A szakmai felkészültség tesztelése érdekében írásbeli szakmai alkalmassági teszt megoldására is sor kerülhet. Az álláspályázat eredményéről az NKFI Hivatal humánpolitikai területe minden pályázót írásban értesít.

Várjuk jelentkezését! Legyen Ön is munkatársunk és szakértelmével, szakmai tapasztalatával járuljon hozzá a hazai KFI tevékenységek ösztönzésével kapcsolatos feladatokhoz!

Karrierszint:
Munkavégzés helye:
Pozíciócsoport:
Munkavégzés jellege:
Végzettség:
Nyelvismeret:
Nyelvek közötti kapcsolat:
Kategória: